Ексклюзиви
вівторок, 05 липня 2011 13:36

Суд відпустив Макаренка та Шепітька

Суд відпустив Макаренка та Шепітька

Апеляційний суд Києва звільнив з-під варти екс-голову Державної митної служби Анатолія Макаренка і колишнього заступника начальника Енергетичної регіональної митниці Тараса Шепітька, задовольнивши таким чином клопотання адвокатів у ході судового засідання у вівторок.

Колегія суддів постановила змінити їм запобіжний захід з утримання під вартою на підписку про невиїзд. Зокрема, до закінчення розгляду справи в суді їм заборонено виїжджати за межі України.

У своєму клопотанні адвокати відзначали погіршення стану здоров'я Макаренка. "Людина за крок від інфаркту", - заявив адвокат.

Крім того, сам Макаренко повідомив, що у нього прогресує ішемія, почали випадати зуби, погіршився зір.

"Я не розумію, чому замість того, щоб мене активно використовувати в процесі, мене знищують... Я вам (суддям - ред.) гарантую свою бездоганну процесуальну поведінку (у разі звільнення з-під варти - ред.)", - пообіцяв Макаренко.

У той же час суд відмовився звільнити з-під варти колишнього заступника голови НАК "Нафтогаз-Україна" Ігоря Діденка.

Як повідомлялося, 26 квітня 2011 року Печерський районний суд Києва направив до Генеральної прокуратури справу за обвинуваченням колишнього заступника голови НАК "Нафтогаз-Україна" Ігоря Діденка, екс-голови Державної митної служби Анатолія Макаренка, колишнього заступника начальника Енергетичної регіональної митниці Тараса Шепітька.

Зараз ви читаєте новину «Суд відпустив Макаренка та Шепітька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути