понеділок, 04 липня 2016 12:21

Суд відмовив Генпрокуратурі у поданні на сепаратиста Царьова

Суд відмовив Генпрокуратурі у поданні на сепаратиста Царьова
112.ua

Шевченківський суд відмовився розлядати справу про сепаратизм екс-депутата від "Партії регіонів" Олега Царьова через порушення його прав.

Про це йдеться у рішенні суду, оприлюдненому у Єдиному реєстрі судових рішень.

У документі суд визнає, що Царьов брав участь у сепаратистських рухах. Зокрема, схвалював анексію Криму Росією та підбурював жителів підтримати окупацію.

В органі зазначають, що у поданні відсутній підпис Царьова. Тобто, Генпрокуратура не повідомила його про підозру у сепаратизмі. Що за словами представників суду, порушує права Царьова. Обвинувачувальний акт повернули Генпрокуратурі.

"Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про неможливість призначення судового розгляду на підставі обвинувального акту щодо ОСОБА_2 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених статтями Кримінального кодексу України. Вважає, що вказаний обвинувальний акт містить суттєві недоліки, не відповідає вимогам кримінального процесуального закону, в зв'язку з чим підлягає поверненню прокурору", – йдеться у рішенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У помешканні колишнього "регіонала" виявили арсенал зброї

Як відомо, Київський райсуд Харкова своїм рішенням арештував майно підозрюваної у сепаратизмі колишьної народної депутатки від КПУ Алли Александровської.

Зараз ви читаєте новину «Суд відмовив Генпрокуратурі у поданні на сепаратиста Царьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути