середа, 17 лютого 2010 16:52

Суд Тимошенко для Першого національного важливіший за Олімпіаду

Суд Тимошенко для Першого національного важливіший за Олімпіаду
Перший національний і 5 канал, ймовірно, транслюватимуть засідання Вищого адмінсуду, який розглядає скаргу Юлії Тимошенко на встановлення результатів виборів.

"Перший національний транслюватиме засідання Вищого адмінсуду України по скаргах щодо виборів президента. Ми їм направили відповідного листа", - сказала "Телекритиці" прес-секретар Тимошенко Марина Сорока.

Водночас президент НТКУ Василь Ілащук зазначив, що рішення щодо цього питання ще не прийнято, оскільки лист вони отримали тільки 10 хвилин тому.

Крім того, партія "Батьківщина" звернулася з листом до 5-го каналу щодо трансляції засідань Вищого адмінсуду, повідомив БЮТівець Олександр Сочка.

У свою чергу перший заступник голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Андрій Мірошниченко заявив, що Нацрада не перешкоджатиме трансляції на УТ-1 та "5 каналі" засідань Вищого адмінсуду.

"Я думаю, що жодних проблем з дозволом з боку Нацради не буде, тому що ми розуміємо, що це дійсно подія, яка може викликати резонанс та інтерес у глядачів", - сказав він, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

При цьому Мірошниченко підкреслив, що УТ-1 як державний телеканал зобов"язаний транслювати державні заходи. Однак через зміну концепції трансляції керівництво телеканалу зобов"язано звернутися до Нацради з листом, в якому буде висловлено прохання змінити формат мовлення.

"Таких листів до нас поки не надходило, і в даному випадку це питання знаходиться поза нашою компетенцією і нашою відповідальністю", - додав він.

Як відомо, Перший національний щодня по декілька годин транслює змагання зимової Олімпіади, що наразі триває у Ванкувері.

Зараз ви читаєте новину «Суд Тимошенко для Першого національного важливіший за Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути