пʼятниця, 23 грудня 2011 12:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Суд пішов вирішувати щодо апеляції по справі Тимошенко. Рішення може бути вже сьогодні

Суд пішов вирішувати щодо апеляції по справі Тимошенко. Рішення може бути вже сьогодні

Колегія суддів Апеляційного суду Києва віддалилася до дорадчої кімнати для прийняття рішення по апеляції екс-прем'єра Юлії Тимошенко на вирок щодо "газової справи".

Ідучи до нарадчої кімнати, суддя Олена Сітайло не уточнила, коли саме буде оголошено рішення за апеляцією.

На засіданні в п'ятницю після доповіді судді по суті апеляції з поясненнями виступили представник цивільного позивача і представники держобвинувачення. Представник цивільного позивача НАК "Нафтогаз Україна" Вадим Куницький підкреслив, що НАК "Нафтогаз Україна" просить Апеляційний суд залишити без задоволення апеляцію Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожем'якін хоче долучитись до захисту Тимошенко у судах

Представник держобвинувачення Лілія Фролова зазначила, що викладені в апеляції доводи про однобокість та упередженість вироку Печерського райсуду Києва не відповідають фактичним обставинам справи.

"Прошу апеляцію засудженої Тимошенко і адвокатів залишити без задоволення, а вирок Печерського суду - без змін" - сказала Фролова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист Тимошенко відмовився брати участь у "фарсовій" апеляції

Що стосується окремих постанов і ухвал Печерського райсуду, на які захист екс-прем'єра подавала апеляцію, то, як зазначила представник держобвинувачення, їх слід залишити без задоволення. Інші представники обвинувачення висловили аналогічну думку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко відмовилась шукати в українських судах правди

Тим часом, Фролова припустила, що Апеляційний суд Києва оповістить рішення за скаргою екс-прем'єр України Юлії Тимошенко на вирок щодо "газової справи" в п'ятницю. "Так, напевно, рішення буде сьогодні. Тільки невідомо, о котрій годині", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко вимагала привезти її до суду на ношах

За її словами, якщо б суд мав намір оголошувати рішення, наприклад, у понеділок, то головуюча суддя Сітайло повідомила б про це нам.

Зараз ви читаєте новину «Суд пішов вирішувати щодо апеляції по справі Тимошенко. Рішення може бути вже сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути