середа, 03 квітня 2019 04:37

Суд не взяв Мангера під варту і одягнув на нього електронний браслет

Суд не взяв Мангера під варту і одягнув на нього електронний браслет
На Мангера одягнули електронний браслет. Фото: Укрінформ

Шевченківський суд міста Києва частково задовольнив клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру, підозрюваному в організації вбивства Катерини Гандзюк, на арешт.

"Слідчий суддя ухвалив: клопотання прокурора відділу процесуального керівництва в досудовому розслідуванні і підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів СБУ та ДПСУ Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності Бояна Дмитра Володимировича про зміну запобіжного заходу з застави на тримання під вартою відносно Мангера Владислава Миколайовича задовольнити частково", - зачитала регулятивну частину судового рішення суддя Лідія Щебуняєва, повідомляє Укрінформ.

Суддя зазначила, що рішенням суду на Владислава Мангера покладається ряд обов'язків.

"Прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді - за першою вимогою на визначений час, не відлучатись за межі міста Херсон без дозволу слідчого прокурора, повідомляти слідчого прокурора про зміну свого місця проживання, здати на зберігання прокурору свій паспорт, паспорти для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України та в'їзд в Україну, носити електронний засіб контролю", - наголосила суддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Гандзюк: активісти пікетували будинок заступника голови Херсонської ОДА

11 лютого генеральний прокурор Юрій Луценко поінформував, що голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголошено підозру в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк. У ніч на 15 лютого суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у сумі 2 млн 497 тисяч 300 гривень. Заставу за нього вніс його адвокат.

Зараз ви читаєте новину «Суд не взяв Мангера під варту і одягнув на нього електронний браслет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути