середа, 29 червня 2011 10:52

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Суд над Тимошенко перенесли до 4 липня

Суд над Тимошенко перенесли до 4 липня

Судовий розгляд справи проти колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко перенесений до 4 липня, 10:00.

Про це заявив суддя Печерського райсуду міста Києва Родіон Кіреєв.

Разом з тим, перед закриттям засідання суду Тимошенко подала судді заяву з проханням надати їй та її захисту три дні для ознайомлення з обвинувальним вироком.

"Я подаю заяву. Мені потрібні три дня для ознайомлення з частиною кримінальної справи та обвинувальним вироком", - зазначила політик.

Крім того, Тимошенко подала клопотання щодо надання їй та її захисту трьох тижнів для ознайомлення з усіма матеріалами кримінальної справи, порушеної проти неї.

"Я не знаю такої людини, яка б могла читати по чотири тисячі сторінок щодня", - зауважила опозиціонерка. На її переконання, необхідно щонайменше кілька тижнів, аби мати змогу нормально ознайомитись із усією справою.

Крім того, за словами Тимошенко, суд не надіслав їй та її адвокату повістку із зазначенням місця та часу проведення сьогоднішнього судового засідання.

У свою чергу, захисник Тимошенко Сергій Власенко вважає, що таким чином суддя Кіреєв, який головував на засіданні, порушив законодавство України і права обвинуваченої.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Тимошенко перенесли до 4 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути