Ексклюзиви
вівторок, 19 липня 2011 18:53

Суд над Луценком перенесли на тиждень

Слухання кримінальної справи щодо екс-глави МВС України Юрія Луценка продовжиться в Печерському райсуді Києва в середу, 27 липня, о 10.00.

Відповідне рішення оголосив головуючий на засіданні суддя Сергій Вовк.

Суддя також зазначив, що в одному з томів справи є матеріали, які підпадають під визначення державної таємниці. Тому при його оголошенні можуть бути присутніми тільки особи, які мають доступ до державної таємниці, а всі бажаючі повинні отримати такий доступ отримати, подавши відповідну заяву.

Перед рішенням судді щодо перенесення суду, Луценко попросив при призначенні наступного засідання врахувати необхідність присутності хоча б одного з його адвокатів на суді, оскільки зараз у них відпустки. Без участі двох адвокатів, за словами Луценка, "цей процес остаточно перетвориться на фарс".

Усього за два останніх засідання було зачитано більше половини обвинувального висновку, який складається з 320 сторінок, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Сам же Луценко в інтерв'ю журналістам пообіцяв оприлюднити текст обвинувального висновку та "спростувати його поабзацно".

Зараз ви читаєте новину «Суд над Луценком перенесли на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути