середа, 28 серпня 2013 15:42

Суд над лідерами опозиції перенесли на 12 вересня

Суд над лідерами опозиції перенесли на 12 вересня
Фото: vinsee.com.ua

Печерський районний суд міста Києва оголосив перерву у розгляді позову громадянки Віри Іванової до лідерів опозиції Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока до 14-ї години 12 вересня.

Таке рішення оголосила суддя Печерського райсуду Олеся Батрин.

Причиною перерви стала зміна позовних вимог Івановою, зокрема, її звернення до відповідачів не лише як до народних депутатів, а й голів депутатських фракцій.

"Представники Тягнибока, Кличка та Яценюка можуть представляти їх інтереси лише як народних депутатів, а не голів фракцій "Свобода". "УДАР" та "Батьківщина". Такого доручення від голів фракцій немає, тому суд не може продовжувати розгляд справи у зв'язку з відсутністю відповідних повноважень у представників відповідачів. Оголошується перерва для вручення уточнень позовних вимог та надання представниками відповідачів відповідних доручень для підтвердження своїх повноважень", - зазначила Батрин.

У ході судового засідання представник Віталія Кличка Володимир Бондаренко назвав таке клопотання позивача про зміну позовних вимог "зловживанням процесуальними правами", оскільки упродовж трьох місяців з часу відкриття судової справи позивач мав чітко визначитись з тим, до кого він позивається. Також, на думку Бондаренка, зміна статусу відповідачів має бути обгрунтованішою, а наразі вона направлена лише на затягування судової справи.

Зараз ви читаєте новину «Суд над лідерами опозиції перенесли на 12 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути