Ексклюзиви
четвер, 16 липня 2009 11:59

Суд довів неправомірність звільнення Єханурова

Суд довів неправомірність звільнення Єханурова

Окружний адміністративний суд Києва визнав безпідставними звинувачення головного Контрольно-ревізійного управління на адресу екс-міністра оборони України Юрія Єханурова.

Мова про це йде в прес-релізі, поширеному перед прес-конференцією Єханурова в четвер.

Зокрема Єхануров заявляє, що 15 липня він отримав резолютивну частину ухвали Окружного адмінсуду Києва від 9 липня. Суд розглядав позов Єханурова, в якому були опротестовані дії Верховної Ради щодо його звільнення з посади міністра оборони.

У ухвалі наголошується, що "суд не згоден з позицією представника Верховної Ради України, що позивач звільнений за зловживання, відмічені в акті КРУ".

"Ці відомості за станом на день ухвалення опротестовування ухвали не знайшли свого підтвердження під час перевірки Генеральної прокуратури України", - йдеться у рішенні суду.

Крім того, в документі підкреслюється, що "відсутність в ухвалі конкретних мотивів звільнення вказує на те, що питання звільнення міністра оборони України носить виключно політичний характер і з виконанням позивачем своїх обов"язків на посаді міністра оборони України не пов"язано".

За матеріалом: Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Суд довів неправомірність звільнення Єханурова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути