понеділок, 07 серпня 2017 16:10

Суд арештував майно нардепів Полякова і Розенблата

Суд арештував майно нардепів Полякова і Розенблата
Борислава Розенблата підозрюють у хабарництві на $280 тис. Із ним у справі фігурує Максим Поляков із "Народного фронту".Суд прийняв рішення арештувати їхнє майно. Фото: 24 Канал

Солом'янський районний суд Києва заарештував земельну ділянку і автомобіль BMW X5 депутата Верховної Ради від "Народного фронту" Максима Полякова, а також майно нардепа Борислава Розенблата - колишнього обранця від "Блоку Петра Порошенка".

Про це йдеться у відповідній постанові Державного реєстру.

Детективи Національного антикорупційного бюро України домоглися арешту рухомого та нерухомого майна Полякова: будинку в Житомирі площею 700,6 кв. м, двох земельних ділянок площею 0,75 і 1,6583 га, картоплесховища площею 1303 кв. м, комплексу будівель та споруд, що складається з 27 об'єктів загальною площею 13481,1 кв. м, акцій Галіївського маслозаводу, частки в статутному капіталі ТОВ "Оберіг", "Миропільський бекон" і "Корецький аграрій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бурштиновий" нардеп Розенблат позичив сестрі майже 7 млн грн - ЗМІ

Суд заарештував майно Розенблата в Німеччині. Під арешт потрапили півбудинку загальною площею 270 кв. м, половина земельних ділянок площею 1188 кв. м і 352 кв. м, половина земельної ділянки із забудовою в 95 кв. м і частка в статутному капіталі I.S.R. International.

11 липня з Розенблата зняли депутатську недоторканність. Перед цим виключили з фракції "Блоку Петра Порошенка". Його підозрюють у хабарництві на $280 тис. за вплив на рішення чиновників Держслужби геології і надр та місцевої влади про надання ТОВ "Укртехдобич" спецдозволів на користування надрами. Із ним у справі фігурує Максим Поляков із "Народного фронту". Його також позбавили недоторканності. Звинувачують у тому, що одержав $7,5 тис. хабара. 21 липня Солом'янський суд Києва обрав Полякову запобіжний захід - заставу в 304 тис. грн. На народного депутата України Бореслава Розенблата наділи електронний браслет стеження.

Зараз ви читаєте новину «Суд арештував майно нардепів Полякова і Розенблата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути