четвер, 21 грудня 2017 16:23

Суд Англії заморозив активи ще одного олігарха

Суд Англії заморозив активи ще одного олігарха
Костянтин Григоришин. Фото: УНІАН

Високий суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів групи "Енергетичний стандарт", що належить бізнесмену Костянтину Григоришину.

Про це повідомляє LIGA.net.

У рішенні суду зазначається, що це забезпечувальний захід в рамках арбітражного розгляду з Вадимом Новинським і Володимиром Лук'яненком-молодшим на понад $300 млн. Ця справа стосується машинобудівного підприємства ПАТ "Сумське НВО".

Рішення ухвалили на вимогу адвокатів Лук'яненка і компаній, пов'язаних з Новинським. Вони побоюються, що Григоришин може приховувати активи, щоб уникнути виплат. У травні 2016 року Лондонський комерційний арбітраж прийняв рішення про виплату "Енергетичним стандартом" більше $305,8 млн Новинському і Лук'яненку. 5 жовтня Високий суд Англії відмовив адвокатам Григоришина в апеляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського олігарха не впустили в США

Високий суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова. Сам Коломойський зазначив, що це тимчасовий арешт на час розгляду справи з Приватбанком у суді.

Зараз ви читаєте новину «Суд Англії заморозив активи ще одного олігарха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути