Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2011 11:04

Студентка Києво-Могилянки дала в голову Табачнику

Студентка Києво-Могилянки Дар'я Степаненко дала ляпаса букетом квітів міністру освіти Дмитру Табачнику під час Форуму міністрів освіти європейських країн, який відбувається у Києві.

Про це Gazeta.ua повідомила активістка Братства святого Луки Ганна Сінькова.

Степаненко пройшла до середини будівлі. "Там підійшла до Табачника і вручила йому у своєрідний спосіб букет квітів - лілії", - розповіла Сінькова.

"Ми ледь себе стримали, щоб не купити троянд", - відповіла вона на запитання, чи були у букеті квіти з колючками.

За її словами, Степаненко - студентка 2-го курсу Києво-Могилянської академії. "Кому як не їй мати претензії до Табачника з його реформами?" - поцікавилась активістка.

Її затримали, але вона неповнолітня. "Вона зараз у РВВС - опорному пункті у Печерському районі на вул. Цитадельна 6\8. Хоч їй ще немає 18 років. Зараз ми чекаємо правозахисників, депутатів, які будуть розбиратись з міліцією з приводу того, чому була затримана неповнолітня", - зазначила Сінькова.

Разом з тим, активістка відзначила, що реакцією Табачника було здивування.

"Міністр (побачивши студентку з квітами - ред.) вирішив, що він переживає момент слави, і студенти справді мають бути йому за щось вдячні. Але його чекало велике здивування. На цю акцію він відреагував мовчки", - підкреслила Сінькова.

Як відомо, сьогодні у Києві проходить Форум міністрів освіти європейських країн "Школа ХХI століття: Київські ініціативи". Під час зустрічі міністрів будуть розглянуті питання розвитку європейської освіти. Зокрема, обговорять створення єдиного освітнього простору, впровадження єдиних міжнародних стандартів та компетенції для життя у ХХІ столітті.

Зараз ви читаєте новину «Студентка Києво-Могилянки дала в голову Табачнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

330

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути