вівторок, 26 лютого 2019 11:31

"Стрясая повітря" - у БПП відреагували на заяву Тимошенко про імпічмент

"Стрясая повітря" - у БПП відреагували на заяву Тимошенко про імпічмент
Для відсторонення президента мають проголосувати 3/4 народних депутатів. Фото: ba.org.ua

У Верховній Раді нема достатньо голосів, щоб відсторонити президента Петра Порошенка та розпочати процедуру його імпічменту.

На цьому наголосив нардеп від БПП Іван Вінник, коментуючи заяву Юлії Тимошенко про початок процедури імпічменту Порошенка.

"Заяви Тимошенко є абсурдними. Тому що процедура імпічменту вичерпно виписана в Конституції України. Є ціла стаття на цю тему: є процедури призначення спеціального прокурора, затвердження обвинувачення. Для відсторонення від посади треба 3/4 голосів від конституційного складу Ради. Якщо 3/4 депутатів Верховної Ради готові проголосувати за імпічмент президента, то спеціальних законів не треба. Але цих голосів нема, Юлія Володимирівна це знає.

Вона струшує повітря, щоб її цитували. Юлія Володимирівна настільки багато говорить і чи не щодня намагається зробити якусь сенсацію, що вже девальвувала свої заяви", - сказав Вінник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко лякає третім Майданом

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що фракція "Батьківщини" починає процедуру імпічменту президента Петра Порошенка після розслідування журналістів про збагачення його оточення на оборонній сфері.

Зараз ви читаєте новину «"Стрясая повітря" - у БПП відреагували на заяву Тимошенко про імпічмент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути