Ексклюзиви
вівторок, 27 квітня 2010 14:07

Стецьків одягнув в Раду старий светр для участі в бійках з "регіоналами"

Стецьків одягнув в Раду старий светр для участі в бійках з "регіоналами"

Заступник лідера фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Тарас Стецьків підготувався до засідання парламенту у вівторок, вдягнувши старий светр для участі в колотнечах з депутатами Партії регіонів.

"Я спеціально вдягнув старий светр, тому що я знав, на що ми йдемо", - сказав Стецьків журналістам у вівторок, показуючи розірваний светр.

Як повідомлялося, в сесійному залі парламенту під час засідання у вівторок депутати влаштували колотнечу і бійку між собою. Учасником однієї з таких бійок був Стецьків.

"Вони ж не б"ються як люди, вони ж хапають за шию...якби хоч билися на кулаках, я б це зрозумів, а вони ж хапають відразу за шию", - зазначив депутат.

При цьому він підкреслив, що під час проведення голосування в сесійній залі фізично була перевага у депутатів коаліції. У той же час, більше половини депутатів-регіоналів знаходилася в секторі опозиційних фракцій.

"Голосування було підтасованим - воно наперед було запрограмоване на 236 (голосів - ред.)", - додав Стецьків.

"Ви візьміть запис і подивіться, для того, щоб прорвати наш фланг, їхня більш ніж половина прийшли до нас. Там фізично просто не було можливості натиснути ці кнопки", - сказав він.

За його словами, в голосуванні брали участь люди, які прийняли присягу за відсутності кворуму в сесійному залі парламенту.

"Таким чином, саме голосування є неконституційним, і як тільки ми прийдемо до влади, ми його денонсуємо. Будь-який суд їх денонсує", - заявив Стецьків.

При цьому депутат висловив упевненість, що незабаром український народ підніметься на боротьбу проти нинішньої влади.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Стецьків одягнув в Раду старий светр для участі в бійках з "регіоналами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути