понеділок, 09 жовтня 2017 21:43

Стало відомо, коли Україна і Польща обговорять освітній закон

Стало відомо, коли Україна і Польща обговорять освітній закон
Орієнтовно 26 жовтня у Львові має відбутися круглий стіл за участі представників польської меншини в Україні, Посольства Польщі та МОН України щодо імплементації мовної статті закону "Про освіту". Фото: ТСН

Орієнтовно 26 жовтня у Львові має відбутися круглий стіл за участі представників польської меншини в Україні, Посольства Польщі та МОН України щодо імплементації мовної статті закону "Про освіту".

Про це домовились міністр освіти і науки України Лілія Гриневич та Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло.

"Наша пропозиція така. Ми працюватимемо з усіма нашими національними меншинами та всіма посольствами так, що можливість обговорити імплементацію Закону отримають не тільки ті меншини та країни, що вдаються до гучних заяв, а кожна – залежно від умов, у яких перебуває меншина, та її освітніх потреб", - зазначила Гриневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПАРЄ повідомили, коли обговорять українську освітню реформу

Вона також подякувала Польщі за толерантне та виважене ставлення до мовної статті освітнього закону. Посол Польщі Ян Пєкло, у свою чергу, подякував Гриневич за пропозицію та підтримав її.

Парламентська асамблея Ради Європи на осінній сесії проведе дебати щодо мовної статті українського закону "Про освіту".

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли Україна і Польща обговорять освітній закон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути