пʼятниця, 05 березня 2021 15:18

США запровадили санкції проти Коломойського

США запровадили санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського. Йому заборонили в'їзд до країни.

Автор: @USEmbassyKyiv
 

"Сьогодні я оголошую про санкції проти олігарха та колишнього українського чиновника Ігоря Коломойського через його причетність до значної корупції", - ідеться в заяві держсекретаря США Ентоні Блінкена, пише "Європейська правда"

Коломойський був причетний до корупційних дій на посаді керівника Дніпропетровської області. У Держдепі заявили, що ці дії підривали верховенство права та віру української громадськості в демократичні інститути та громадські процеси.

"Ці санкції базуються на діях за його перебування на посаді. Проте я також хочу висловити занепокоєння постійними зусиллями Коломойського, які тривають досі, щодо підриву демократичних процесів та інституцій в Україні. Вони становлять серйозну загрозу її майбутньому", - заявив Блінкен.

Автор: @USEmbassyKyiv
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський судитиметься зі США за $23 млн

Санкції наклали також на його дружину Ірину Коломойську, його доньку Анжеліку Коломойську та сина Ізраїля Цві Коломойського. Їм заборонили в'їзд до США.

У США федеральний суд Клівленда схвалив продаж бізнес-центру 55 Public Square, який належав компанії Optima Ventures та входить у сферу інтересів олігарха Ігоря Коломойського. Покупцем нерухомості стала компанія K&D Group.

Зараз ви читаєте новину «США запровадили санкції проти Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути