Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2018 18:18

США можуть поставити на Кличка - ЗМІ

США можуть поставити на Кличка - ЗМІ
США не підтримують повторну каденцію президента Петра Порошенка, натомість розглядають іншу фігуру - Віталія Кличка - ЗМІ. Фото: УНІАН

США не підтримують повторну каденцію президента Петра Порошенка, натомість розглядають іншу фігуру - Віталія Кличка.

Про це пише журналіст Соня Кошкіна на сайті LB.ua.

ЗМІ наводить слова "видного" джерела: "Я недавно зустрічався з послом США, і вона мені прямим текстом сказала, що повторну каденцію Порошенка вони не підтримують. Їхнє бачення - Кличко. Але я був здивований тим, наскільки вона відкрито це говорить".

Петро Порошенко відповідає взаємністю, йдеться у публікації. Активний опір створенню Антикорупційного суду, небажання скасовувати е-декларування для антикорупціонерів і активістів, різкі висловлювання на адресу МВФ - дії, уявити собі які ще два-три роки тому, було б неможливо. І які більше вписуються у стилістику Януковича.

На тлі всього цього в головному штабі досі немає визначеності, а замість доцентрових тенденцій спостерігаються швидше відцентрові. І пов'язано це не стільки з падінням рейтингу (що впливає на настрої регіональних гравців), скільки з нерозумінням того, на чому можна консолідувати еліти і суспільство.

"Щоб об'єднуватися навколо кандидата, потрібно чітко розуміти: що він пропонує країні і що - нам. Але для початку пропозиції повинні бути сформульовані, а Порошенко цього досі не зробив. Він щиро вважає, що його всі повинні любити і підтримувати просто тому, що він - президент. Поки що", - цитує сайт співрозмовника з фінансово-промислової групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори-2019: чи буде Кличко балотуватися на президента

Через рік, 31 березня 2019-го, Україна обиратиме нового президента. Восени того ж року відбудуться парламентські вибори.

Зараз ви читаєте новину «США можуть поставити на Кличка - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути