пʼятниця, 30 серпня 2019 11:42

Справи Майдану: Рябошапка не зміг назвати терміни розслідування

Справи Майдану: Рябошапка не зміг назвати терміни розслідування
Рябошапка підкреслив, коли він з цим питанням розбереться детально, тоді зможе дати чесну, об'єктивну відповідь Фото: prm.ua

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка не може прогнозувати, скільки часу займе розслідування справ Майдану, бо незнайомий із матеріалами розслідування.

Він сказав про це під час засідання парламенту в четвер увечері, коли відповідав на запитання депутатів, пише Укрінформ.

Депутат від групи "За майбутнє" Ігор Гузь попросив назвати, коли Рябошапка у разі обрання на посаду генпрокурора завершить розслідування справ Майдану і коли стануть відомими імена організаторів і вбивць Героїв Небесної сотні.

"Для того, щоб розуміти, які перспективи, які часові перспективи цих справ, - необхідно побачити матеріали цих справ. Оскільки я не є в системі та не бачив матеріалів цих справ, я не можу дати вам зараз відповідь, скільки часу займе розслідування та які перспективи цього розслідування. Ми не знаємо, які докази зібрані, які докази втрачені, з чиєї вини вони втрачені, які загалом є можливості, щоб фіналізувати це розслідування", - відповів Рябошапка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник Трампа погодив кандидатуру майбутнього генпрокурора України

Рябошапка підкреслив, коли він із цим питанням розбереться детально, тоді зможе дати чесну об'єктивну відповідь.

Президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Руслана Рябошапки генеральним прокурором України. Указ на сайті Офісу датований 29 серпня. Цього дня кандидатуру Рябошапки підтримала Верховна Рада. За його призначення проголосували 312 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Справи Майдану: Рябошапка не зміг назвати терміни розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути