понеділок, 27 вересня 2010 12:55

Спонсору Тимошенко "шиють" кримінал

Спонсору Тимошенко "шиють" кримінал

Проти керівника Київської обласної організації партії "Батьківщина" Костянтина Бондарєва можуть порушити кримінальну справу.

Про це заявив перший заступник голови "Батьківщини" Олександр Турчинов.

"Зараз розпочався терор проти опозиції, щоб завадити працювати проти свавілля, яке демонструє чинна влада. Керівнику обласної організації погрожують відкриттям кримінальної справи, якщо він не припинить боротися за права своїх однопартійців", - заявив Турчинов.

За його словами, правляча коаліція "переплюнула своїх вчителів".

"Чинна влада пішла шляхом не просто знищення Конституції, чинного законодавства, а й взагалі здорового глузду, тому що маючи повну більшість в ЦВК Партія регіонів фактично отримала 80% своїх представників у всіх територіальних виборчих комісіях", - цитує слова політика його прес-служба.

Турчинов наголосив, що опозиція в цілому має менше 20% своїх представників у територіальних виборчих комісіях.

"За даними, які містяться на сайті ЦВК, - зазначив він, - відповідно до результату жеребкування ЦВК по Київській області, "Батьківщина" отримали всього 56 представників в територіальних комісіях всіх рівнів, натомість Партія регіонів – 117, всього провладні партії – 410", - сказав Турчинов

Екс-чиновник також заявив, що відповідно до жеребкування керівників комісій у "Батьківщини" лише 4, в той час як у Партії регіонів – 38. "Всього у провладних партій керівників 80 із 100", - підкреслив політик.

За словами Турчинова, "така ж картина спостерігається по всій Україні".

Раніше самого Турчинова тричі викликали на допит до СБУ за справою "РосУкрЕнерго".

Нагадаємо, що судом було арештовано низку чиновників, які були при владі під час урядування Юлії Тимошенко. Серед них перший заступник голови правління "Нафтогазу" Ігор Діденко, заступник керівника енергетичної митниці Тарас Шепітько.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Спонсору Тимошенко "шиють" кримінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути