четвер, 25 травня 2023 15:32

Спецтема: Війна Росії проти України

"Спочатку перемога України": Джонсон сказав, коли можна починати переговори з РФ

"Спочатку перемога України": Джонсон сказав, коли можна починати переговори з РФ
Війна має закінчитися перемогою українського народу та виведенням усіх російських військ, заявив колишній міністр Великої Британії Борис Джонсон. Фото: Getty Images

Війна повинна закінчитися перемогою українського народу і виведенням всіх російських військ з її території.

Немає жодної причини для затримок української перемоги і звільнення усіх українських територій від російської армії. Про це сказав колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у відеозверненні до учасників 15-го Київського безпекового форуму, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський безпековий форум зібрав видатних міжнародних діячів: онлайн-трансляція

"Усім, хто каже, що війна, яку розвʼязав Путін, може завершитися лише переговорами, я відповідаю: це може бути і так, проте перед будь-якими переговорами ця війна мусить закінчитися, і закінчитися перемогою українського народу, вигнанням путінської армії та припиненням його варварських намагань захопити українську територію", – сказав він.

Борис Джонсон підкреслив, що Захід має зробити все можливе, щоб підтримати Україну в досягненні цієї мети якомога швидше.

"Ми робимо все можливе для того, щоб українці досягли цієї мети якомога швидше. І немає жодної мислимої причини для затримок", – підкреслив він.

Розмови про дату початку українського контрнаступу нині зайві. Вони нагадують популярний перед Великоднем тренд із TikTok "Скоро вже буде Паска".

Визволення території України від російських загарбників відбувається зараз і є безперервним. Про це в ефірі національного телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За його словами, ЗСУ продовжують звільняти українські території.

Зараз ви читаєте новину «"Спочатку перемога України": Джонсон сказав, коли можна починати переговори з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути