пʼятниця, 01 березня 2013 17:26

"Спільна Справа" вимагає позбавити депутатських повноважень 37 "регіоналів"

"Спільна Справа" вимагає позбавити депутатських повноважень 37 "регіоналів"
Фото: spilnasprava.com

Громадянський рух "Спільна Справа" звернувся до заступника Голови Верховної Ради Руслана Кошулинського із закликом скористатися своїм правом, передбаченим ст.180 КАСУ, і негайно розпочати звертатись до суду з метою позбавити депутатських повноважень 37 "регіоналів"-сумісників, яких "Спільній Справі" вдалося виявити станом на 01.03.13.

Про це на брифінгу в Києві повідомив координатор ГР "Спільна Справа" Олександр Данилюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович підписав закон проти "кнопкодавства"

"У загальному переліку є такі відомі персонажі як Сергій Ківалов, який досі не позбувся свого свідоцтва на право заняття адвокатською діяльністю № 608, виданого Одеською Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури 25.07.1997 року. Вадим Колесніченко, який має таке ж свідоцтво №413, видане у Ялті 31.03.1995 КДКА Автономної республіки Крим. І адвокатеса Інна Богословська, свідоцтво №459 від 28.02.1994 видане Харківською обласною КДКА. У цьому ж переліку й Ірина Бережна, яка досі залишається приватним нотаріусом, номер свідоцтва № 5048, регіон - Київ. Долучається до колег-сумісників і Артем Щербань, друг Олександра Януковича, який незаконно поєднує депутатський мандат з посадою фіндиректора компанії "Укрнафта", - розповів Данилюк.

Він підкреслив, що вся інформація була отримана виключно законним шляхом з відкритих джерел - єдиних реєстрів адвокатів, нотаріусів та керівників підриємств, установ та організацій.

Зараз ви читаєте новину «"Спільна Справа" вимагає позбавити депутатських повноважень 37 "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути