вівторок, 19 вересня 2017 20:16

Радник голови АП уточнив дислокацію "складу готівки" на Банковій

Радник голови АП уточнив дислокацію "складу готівки" на Банковій

В приміщенні Адміністрації Президента на вулиці Банкові в Києві дійсно знаходиться склад готівки, але не там, де вказують сторонні спостерігачі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник голови АП Денис Денисенко.

Він спростував заяву Міхеїла Саакашвілі щодо "складу готівки на першому поверсі" в будинку Адміністрації Президента України.

"В чоловічому туалеті, праворуч під плиткою вхід. Я бачив", - повідомив Денис Денисенко.

Радник голови АП також уточнив, що місцезнаходження складу готівки викликає проблеми побутового характеру.

"Періодично в каналізацію скидають старі купюри. Каналізація забивається. Доводиться викликати сантехніка Віктора Івановича. Сантехніком він з часів Ющенка працює", - уточнив Денис Денисенко, натякаючи на слова екс-голови АП Віктора Балоги, який називав себе "сантехніком Віктора Ющенка".

Нагадаємо, раніше у вівторок колишній президент Грузії та колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив, що на першому поверсі Адміністрації Президента України знаходиться склад готівкових коштів. "У них там цілий склад на першому поверсі. Цілий склад готівки. Там зберігають гроші для підкупу депутатів", - сказав Міхеїл Саакашвілі.

Згідно офіційної відповіді Адміністрації Президента від 21.07.17 на запит інформаційної агенції "Українські новини", Денис Денисенко є радником голови АП Ігоря Райніна на громадських засадах

Зараз ви читаєте новину «Радник голови АП уточнив дислокацію "складу готівки" на Банковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути