Ексклюзиви
середа, 22 січня 2020 14:31

Працівниці міськради звинуватили нардепа в сексизмі

Працівниці міськради звинуватили нардепа в сексизмі
Жінки стверджують, що нардеп намагається дискредитувати жінок перед місцевими виборами і це неприпустимо.Фото:glavcom.ua

На негідну поведінку нардепа Антона Яценка поскаржились Верховній Раді працівниці виконавчого комітету Уманської міськради.

Секретарка Уманської міської ради Людмила Кирилюк оприлюднила відповідне відео в YouTube і написала пост у Facebook.

"Ми, жінки, які працюють в органах місцевого самоврядування, вважаємо негідною поведінку народного депутата Антона Яценка. У своїх кишенькових інтернетресурсах він розповсюджує брехливу інформацію про жінок - працівників міської ради. Це є прямий тиск, у тому числі за статевою ознакою. Ми звертаємося до Верховної Ради, а саме до комітету з питань депутатської етики. Ми просимо, щоб розібралися в діях свого колеги Яценка, втрутилися в ситуацію, яка склалася на 200-му виборчому окрузі. Ми вважаємо це прямим тиском на органи місцевого самоврядування напередодні місцевих виборів", - сказали жінки у відеозверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кива пояснив дівчатам, як правильно слати йому оголені фото

За їхніми словами, "брехливими політичними технологіями" нардеп намагається дискредитувати жінок перед місцевими виборами і це неприпустимо.

У відео також є кілька скриншотів спілкування депутата із жінками, де нібито Яценко називає їх повіями і каже, що вони надають інтимні послуги керівництву.

Електронні "майданчики Яценка" виступають посередниками між оцінниками нерухомості та Фондом держмайна, отримуючи гроші за внесення даних у базу фонду. Чотири майданчики пов'язують з депутатом Антоном Яценком. Сам Яценко заперечив будь-який зв'язок із цими майданчиками.

Зараз ви читаєте новину «Працівниці міськради звинуватили нардепа в сексизмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути