неділя, 29 грудня 2013 19:58

Сотні авто з мітингувальниками приїхали в гості до Миколи Азарова
11

Автомайдан приїхали в Конча-Заспу до маєтку прем'єра Миколи Азарова і почали його пікет.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав нардеп ("Батьківщина") Олександр Бригинець, передає Цензор.НЕТ.

"Ввічливі сотні автомобілів з прапорами і майданівців приїхали в гості до Азарова*. Акція починається з гімну", - написав нардеп.

"Народ точно розшифрував таємну суть Азирова. Якщо прочитати М. Азаров навпаки, то буде: " Злодія зам", тобто заступник і помічник Януковича. Тому, злочинна суть нинішнього Прем'єра закладалася ще тоді, коли він взяв собі прізвище Азаров, замість свого рідного. Чекайте нас, Микола Янович, грійте чай, готуйте тістечка", - заявив нардеп перед тим, як Автомайдан висунувся до його маєтку.

Зараз біля палацу Азарова зібралося кілька сотень авто і близько 500 людей протестують. Вони стукають у металевий паркан і розписують ворота фарбою. Камери спостереження на воротах учасники акції закрили національними прапорами.

Перед учасниками виступають народні депутати від опозиції.

Між тим не обійшлося і без спроб ДАІ зупинити кілька машин автоколони. "Міліція зупиняє автомобілі з прапорами, бо прапори, на їхню думку, заважають розпізнавати номер. Тільки шо така спроба була біля метро Видубичі. Але АвтоМайдан почав сигналити і ми з Яворівським переконали інспекторів не складати протоколи. На жаль, коли ми їдемо не колоною, міліція більш нахабна і провокує людей на конфлікти. Це команда Захарченко або свавілля постових міліціонерів?", - розповів нардеп.

"Їмо до головного ГАСПіДОРУ країни! Азіров будь дому!! ", - радісно повідомляли активісти в соцмережах.

"Їдемо до ГОСПІДАРУ. Юнаки, молодь і дорослі вітають нас. Ми розтягнулися на кілька кілометрів. І це тільки автомобілі Автомайдану. Ми хочемо жити вільно і спокійно. Заздалегідь просимо вибачення у простих людей за завдані незручності. Незручності будуть недовгими: дні, тижні або місяці, а от зміни на краще розтягнуться на роки, а швидше на десятиліття!!! Люди заради людей!!! Закликаємо до добра і справедливості - ось, що хочу додати від імені всіх автомайдановцев!!! "

Разом з тим, самі активісти розповідають, що їх зупиняють даїшники і вимагають документи, а потім передають по телефону ці дані невідомо кому.

"Рекорд встановлено: 500 м паркану державної резиденції, де живе Азаров і Рибак піддалися щільному грюканню з боку кількох тисяч майданівців. Думаю, декому з чиновників довелося підгузки міняти. Тим паче, що грюкали в ритм гасла "Банду геть! Фіналом акції став феєрверк і колективне виконання гімну України. Автомайдан повертається на Майдан. Попереджувальні акції виявилися вдалими – 2013 рік, був роком попередження для влади. У 2014 ми жартувати не збираємося" - написав Бригінець

Зараз ви читаєте новину «Сотні авто з мітингувальниками приїхали в гості до Миколи Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

119

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути