вівторок, 10 лютого 2015 13:57

Шокін пообіцяв надтерміново зайнятися розслідуванням вбивств на Майдані

Шокін пообіцяв надтерміново зайнятися розслідуванням вбивств на Майдані

Кандидат на посаду Генерального прокурора Віктор Шокін обіцяє, що пріорітетом його діяльності буде направлення до суду кримінальних проваджень щодо злочинів на Майдані. Про це він сказав, виступаючи в парламенті. 

"В разі мого призначення на посаду Генерального прокурора України... приділю особливу увагу виконанню визначених вами пріоритетів", - зазначив Шокін.

Він також сказав, що не знає на якому етапі зараз перебуває розслідування справ щодо розстрілу людей на Майдані. Проте пообіцяв розібратися у цьому якомога швидше. "Я зроблю це надтерміново", - сказав Шокін.

Він також зауважив, що пріоритетним напрямком буде направлення до суду всіх справ щодо Майдану.

"Одним з пріоритетних напрямків своєї роботи з самого початку я бачу закінчення та направлення до суду всіх кримінальних проваджень щодо злочинів, скоєних під час Революції гідності, а також щодо високопосадовців причетних до діяльності злочинної групи Януковича", - додав він.

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко запропонував 10 лютого Верховній Раді призначити Генеральним прокурором України нинішнього заступника генпрокурора Віктора Шокіна замість Віталія Яреми,

 

Зараз ви читаєте новину «Шокін пообіцяв надтерміново зайнятися розслідуванням вбивств на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути