пʼятниця, 13 грудня 2013 17:07

Сьогоднішній круглий стіл - це "бла-бла-бла" - Тягнибок

Сьогоднішній круглий стіл - це "бла-бла-бла" - Тягнибок

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок вважає, що круглий стіл, який сьогодні відбувся у палаці "Україна" за участю президента Віктора Януковича та Кабміну абсолютно нічого не означав і нічого не дав.

"Те, що сьогодні було - це просто бла-бла-бла. Я не хотів сюди йти, але на вимогу євромайдану прийшов" - сказав Тягнибок.

За його словами, після цього круглого столу нічого не зміниться. Майдан стоятиме, як і стояв раніше, бо жодної вимоги мітингувальників влада не почула.

Нагадаємо, під час круглого столу президент Віктор Янукович сказав, що буде ініціювати амністію затриманих під час сутичок на Банковій та пропонуватиме мораторій на застосування сили на майдані, але дав зрозуміти, що за побиття людей на Євромайдані уряд у відставку не відправить.

"Процедура відставки Кабінету міністрів передбачає голосування в парламенті, а потім вже дії президента відповідні. Голосування вже відбулось, і ви це побачили", - сказав президент.

Зі свого боку, прем'єр Микола Азаров, як і раніше, розповідав, що підписання асоціації з ЄС на сьогоднішній день може лише нашкодити економіці України та стосункам із Росією.

Варто зазначити, що на круглому столі були присутні представники ініціативної групи "Першого грудня" кардинал Любомир Гузар, Богдан Гаврилишин та Мирослав Попович.

Зараз ви читаєте новину «Сьогоднішній круглий стіл - це "бла-бла-бла" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути