Ексклюзиви
субота, 01 лютого 2014 10:50

Сьогодні відбудеться позачерговий форум Євромайданів України

Сьогодні відбудеться позачерговий форум Євромайданів України
Фото: polradio.pl

У суботу, 1 лютого, в Києві відбудеться позачерговий Форум Євромайданів України. Необхідність його проведення обумовлена гострою політичною та економічною ситуацією в Україні, повідомляє прес-служба організаторів.

"Вибух активності євромайданів в областях України забезпечив перелом у протистоянні народу і узурпаторів влади. Це стало початком швидкого кінця режиму. Але запорукою територіальної цілісності держави є розвиток майданного протесту по всій Україні. Крім того майдани стали точками кристалізації організованого громадянського суспільства", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форум Євромайданів закликав створювати нові Майдани

Громадянське суспільство має стати опорою нового державного ладу, вважають організатори.

Крім делегатів від Євромайданів на захід запрошені спостерігачі та гості від політичних партій і громадсько-політичних організацій.

До речі, 13 січня перший всеукраїнський форум Євромайданів підтримав вимоги відставки уряду та президента України, дострокових виборів до Верховної Ради України, припинення переслідувань учасників протестів, звільнення політв'язнів, ефективного розслідування усіх випадків насильства, перевищення влади та зловживання нею, притягнення винних до відповідальності та забезпечення компенсації жертвам насильства.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні відбудеться позачерговий форум Євромайданів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути