вівторок, 12 лютого 2013 10:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Сьогодні судове засідання у справі ЄЕСУ відбудеться без Тимошенко

Сьогодні судове засідання у справі ЄЕСУ відбудеться без Тимошенко
Юлія Тимошенко Фото: dni.com.ua

У вівторок, 12 лютого, пройде чергове засідання Київського районного суду Харкова у справі про зловживання корпорації "Єдині енергетичні системи України", яку в 1995-1996 рр. очолювала екс-прем'єр України Юлія Тимошенко.

Разом з тим, у Пенітенціарній службі 11 лютого повідомили, що Тимошенко в черговий раз відмовилася від участі в судовому засіданні.

Попереднє засідання Київського райсуду Харкова по справі ЄЕСУ повинно було пройти 18 січня, однак через відсутність підсудної і її захисника Сергія Власенка суд оголосив перерву до 12 лютого.

Попереднє засідання у справі ЄЕСУ відбулося ще 19 квітня 2012 року. Екс-прем'єр жодного разу не була присутня на засіданнях суду.

16 січня 2013 року захисник екс-прем'єра Власенко заявив, що лікарі з берлінської клініки "Шаріте", які ведуть курс реабілітації Тимошенко, не вважають, що стан її здоров'я дозволяє доставити її до суду.

У той же час головний лікар ЦКЛ № 5 Михайло Афанасьєв повідомив, що міжнародна медкомісія прийшла до висновку, що медичних протипоказань для транспортування екс-прем'єра до суду немає. Однак, підкреслив лікар, рішення про доставлення або недоставляння Тимошенко до суду приймають не лікарі, а суддя.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні судове засідання у справі ЄЕСУ відбудеться без Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути