вівторок, 12 червня 2007 09:48

Сьогодні депутати прийматимуть закон про приватизацію на 2007-2009 роки

Депутати Верховної Ради сьогодні планують розглянути проект закону про Державну програму приватизації на 2007-2009 рр. Таке питання стоїть на порядку денному роботи парламенту. Крім того, депутати планують розглянути внесення змін до деяких законів України щодо статусу депутатів Верховної Ради АР Крим та місцевих рад відносно вилучення положень про імперативний мандат.

На порядку денному також передбачено внесення змін до закону "Про спеціальний режим інноваційної діяльності технологічних парків" щодо уточнення строків та умов виконання проектів, а також у другому читанні передбачено розгляд внесення змін до деяких законодавчих актів щодо застосування угод про розподіл продукції. Депутати також планують внести зміни до закону "Про державне оборонне замовлення", а також зміни до законодавчих актів щодо валютного регулювання, передає РБК.
Зараз ви читаєте новину «Сьогодні депутати прийматимуть закон про приватизацію на 2007-2009 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути