понеділок, 26 серпня 2013 07:30

Сьогодні Азаров відвідає Росію з робочим візитом

Сьогодні Азаров відвідає Росію з робочим візитом
Фото: job-sbu.org

Прем'єр-міністр України Микола Азаров відвідає Росію з робочим візитом 26 серпня. Про це УНН повідомив прес-секретар Прем'єр-міністра України Віталій Лук'яненко.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час переговорів 26 вересня планує обговорити зі своїм російським колегою Дмитром Медведєвим шляхи взаємодії обох країн у разі створення зони вільної торгівлі між Україною та Європейським союзом.

"Питання стоїть так, щоб максимально по-партнерськи узгодити ті режими, які виникають у разі дії і однієї, і іншої зони вільної торгівлі. Вони, по суті, не протиставляються, оскільки обидва цих митних об'єднання будуються на принципах СОТ", - сказав Лук'яненко.

За його словами, в ході зустрічі сторони також мають намір обговорити актуальні питання двостороннього співробітництва, у тому числі і ситуацію, щодо перетину українських товарів російського кордону.

"Є певні напрацювання тієї робочої групи, яка у контакті з російськими партнерами розбирала цю ситуацію, є пропозиції з врегулювання", - додав прес-секретар прем'єра.

При цьому він не уточнив, про які саме пропозиції йдеться.

Як повідомляв УНН, за інформацією Федерації роботодавців України, Росія 14 серпня заблокувала весь український експорт на свою територію.

Зокрема, товари з України ретельно перевірялися на відповідність технічним регламентам Митного союзу.

Пізніше, Міндоходів України поінформувало про досягнення домовленостей з російською стороною щодо незастосування до вантажів з української території додаткових процедур митного контролю.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Азаров відвідає Росію з робочим візитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

354

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути