понеділок, 15 квітня 2013 06:00

Сьогодні активісти ДемАльянсу подарують Януковичу памперси

Сьогодні активісти ДемАльянсу подарують Януковичу памперси
Фото: reporter.zt.ua

В понеділок, 15 квітня, о 9:30 під офісом Президента України Віктора Януковича в с.Нові Петрівці відбудеться акція протесту "Нас не злякати". Про це УНН повідомили в прес-службі Демократичного Альянсу.

Акція проходитиме на підтримку арештованих активістів Василя Гацька та Максима Панова.

"Наша мета показати режиму, що арештами він нічого не досягне. Арешти - це спосіб посіяти страх в суспільстві, а боягузів легко грабувати та обдурювати. Сьогодні перед кожним з нас стоїть завдання переламати свій страх і змусити боятися владу", - підкреслив заступник голови "Демократичного Альянсу" Віктор Андрусів.

"Ми закликаємо всіх свідомих українців прийти на акцію протесту і продемонструвати, що ми не боягузи. Чим більше українців скажуть Януковичу, що вони його не бояться, тим швидше він почне боятися нас", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" передчувають наближення краху "режиму" Януковича

Учасники акції мають намір подарувати президенту Віктору Януковичу та його охоронцям памперси.

Нагадаємо, 5 квітня суд заборонив ДемАльянсу проводити протест щодо поганого стану доріг в Україні перед офісом Президента в Нових Петрівцях.

11 квітня засудив Максима Панова (на 7 діб в ізоляторі) та ще трьох демальянсівців (до штрафу 170 гривень) за нібито проведення акції, яку заборонили. Хоча хлопці та журналісти прибули на місце подій дивитися як прибирають наслідки повені.

12 квітня демальянсівці прийшли в Межигір'я вимагати свободу Максиму Панову, рішення щодо 7 діб арешту для якого явно незаконне. Учасники акції отримали штраф в 170 гривень, а лідеру команди ДемАльянсу Василю Гацьку присудили 5 діб в ізоляторі.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні активісти ДемАльянсу подарують Януковичу памперси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути