четвер, 16 серпня 2012 13:35

"Собор" іде на вибори не для того, аби відбирати голоси в інших - Жебрівський

"Собор" іде на вибори не для того, аби відбирати голоси в інших - Жебрівський
Жебрівський підкреслив, що нині 40% українців не знають, за кого голосувати. Фото: glavcom.ua

Лідер Української платформи "Собор" Павло Жебрівський запевнив, що партія йде на вибори не для того, щоб відбирати голоси в інших.

Про це він сказав під час урочистого вручення посвідчення кандидатів у народні депутати біля пам'ятника Лесі Українки в Києві.

Він розповів, що "Собор" не збиралася йти на вибори списком. Вони мали на меті йти тільки на мажоритарних округах, щоб люди висловлювали свою довіру тим, хто вже був у політиці. Але потім, за словами Жебрівського, стало зрозуміло, що в суспільстві є запит на нову якість політики, і саме тому був сформований список із громадських діячів.

Він підкреслив, що нині 40% українців не знають, за кого голосувати.

"Є запит суспільства не просто на нові обличчя, а й на нову якість. Ми хочемо запропонувати для громадян цю нову якість. Це щеплення моралі, яке ми привнесемо в політику, - підкреслює він. - Скільки завгодно можна критикувати політиків, але цього мало. Потрібно запрошувати, мобілізувати й заперечувати гасла, що політика - брудна справа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представники "Собору" отримали посвідчення кандидатів у депутати "під поглядом Лесі Українки"

За словами Жебрівського, список партії очолюють люди, яких не треба представляти, і які своїм життям показали, що вони є чистими та моральними.

"Навіть в опозиційному таборі зараз звучать звинувачення, що ми начебто збираємося в когось щось відбирати (голоси - Gazeta.ua). Для того, щоб у когось щось відібрати, вони мають це мати", - наголосив він.

Політик додав: "Ми не йдемо відбирати голоси в тих, хто вважає себе опозицією. Ми йдемо з новою місією. Ми йдемо з тим, щоб запропонувати суспільству ту нову якість".

Жебрівський переконаний, що партія переможе на виборах і разом із нею "переможе і суспільство".

Нагадаємо, що список Української платформи "Собор" очолюють громадські та культурні діячі, зокрема письменники брати Капранови, екс-міністр Володимир Огризко, політолог Олександр Палій та кобзар Тарас Компаніченко.

Зараз ви читаєте новину «"Собор" іде на вибори не для того, аби відбирати голоси в інших - Жебрівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути