середа, 21 грудня 2011 18:30

Соболєв: прес-конференція Януковича підтвердила, що він керує процесом проти Тимошенко

Соболєв: прес-конференція Януковича підтвердила, що він керує процесом проти Тимошенко

Справу проти Юлії Тимошенко курирує особисто президент Віктор Янукович.

Про це заявив заступник голови фракції БЮТ у Верховній Раді України Сергій Соболєв, коментуючи сьогоднішню прес-конференцію президента України.

"Коли Янукович проводив свою прес-конференцію, де заявив про те, що хотів би бачити Тимошенко на волі, я знаходився в суді, де сьогодні оголошували рішення про законність другого арешту Тимошенко. Арешт мотивувався тим - на секундочку! - Що Тимошенко не змогли знайти ні за київською адресою, ні за дніпропетровському. Тому, вирішив суд, на волі вона може впливати на слідство", - наголосив Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович розповів, коли звільнять Тимошенко

На його думку, прокуратура і слідство "вижили з розуму". "Вони не знають, що четвертий місяць Тимошенко під арештом у Лук'янівському СІЗО? І, незважаючи на цю маячню, судді визнають, що арешт був законним. Це для мене - найкращий показник "щирості" слів Януковича", - сказав нардеп-"бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" побачили, як відірваний від землі Янукович літає у хмарах

При цьому він зазначив: "Знаєте, скільки ми чекали рішення суддів, які пішли в кімнату для нарад? Вони з'явилися відразу ж після закінчення прес-конференції Януковича, щоб жоден журналіст не мав приводу поставити запитання, що ж таке відбувається".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов вважає прес-конференцію Януковича "шквалом дезінформації"

"Ну а коли Янукович на прес-конференції заявив, що напередодні відкриття кримінальних справ по Тимошенко він зібрав велику нараду з представниками різних структур, від яких залежать ці справи, не залишається навіть тіні сумніву в тому, хто ж керує процесом проти Тимошенко", - підсумував Соболєв.

Зараз ви читаєте новину «Соболєв: прес-конференція Януковича підтвердила, що він керує процесом проти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути