неділя, 21 травня 2017 12:01

Собчак розкритикували в соцмережах за звернення до Порошенка

Собчак розкритикували в соцмережах за звернення до Порошенка
Собчак звернулась до Порошенка із критикою. Фото youtube

Російську активісту Ксенію Собчак розкритикували в соцмережах через політичне звернення до Петра Порошенка стосовно закриття соцмереж.

"Воювати з соцмережами може тільки політичний самогубець. Бо ви один, а в цих соцмережах сидить половина вашого народу, який славиться своєю непокорою і гумором. Народу, який організовував Майдан, добровольчі батальйони саме через соцмережі - заборонені вами знаряддя фашистської пропаганди. Все достоїнство ви одним указом злили у вигрібну яму", - розповіла Собачк в ефірі каналу "Дождь".
Претензії Собчак до глави української держави викликали обурення в соцмережах. Особливо шокувало твердження Собчак, що Порошенко вже три роки воює із власним народом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собчак назвала Китай ворогом №1 для росіян.

В Росії немає опозиції. Всі служать у ФСБ. У Путіна є новий план - перетворити Україну на проросійську державу-маріонетку часів Віктора Януковича. Підтвердження цього - заяви ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького про повернення квазіреспубліки до складу України.

Зараз ви читаєте новину «Собчак розкритикували в соцмережах за звернення до Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути