Ексклюзиви
четвер, 08 березня 2018 15:09

Собчак перевіряють українські прикордонники

Собчак перевіряють українські прикордонники
Державна прикордонна служба України вже почала перевірку повідомлень про те, що кандидат в президенти Росії Ксенія Собчак раніше незаконно відвідувала Крим. Фото - ukrinform.ua

Державна прикордонна служба України вже почала перевірку повідомлень про те, що кандидат в президенти Росії Ксенія Собчак раніше незаконно відвідувала Крим. Про сказав помічник голови ДПСУ Олег Слободян, передає "112 Україна".

"Ми бачили цю інформацію, прийняли її до відома, за своїми джерелами проводимо перевірку і консультуємося з іншими правоохоронними органами", - зазначив Слободян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собчак внесли до бази "Миротворця"

Він наголосив, що у разі підтвердження інформації про те, що Собчак дійсно перетинала український кордон через тимчасово нефункціонуючі через окупацію півострова пункти пропуску, у разі її повторного приїзду до України прикордонна служба застосує відповідні норми українського законодавства.

Ксенія Собчак заявила, що звернулася в українське посольство за дозволом на поїздку в Крим, запевнивши, що поїде на півострів тільки через материкову частину України, якщо отримає дозвіл. Міністр закордонних справ Павло Клімкін вважає політичною шизофренією таке прохання Собчак.

Зараз ви читаєте новину «Собчак перевіряють українські прикордонники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути