середа, 25 січня 2012 20:16

Щоб голосувати за "регіоналів" у столиці, треба ненавидіти киян - експерт

Щоб голосувати за "регіоналів" у столиці, треба ненавидіти киян - експерт
Фото: gurt.org.ua

Для Партії регіонів гра із київською громадою є психологічним тестом. Так політолог Володимир Цибулько прокоментував Gazeta.ua намір голови КМДА, "регіонала" Олександра Попова балотуватися на мера Києва на наступних виборах.

"Вони хочуть з'ясувати, наскільки Київ радянізований і скільки в ньому ще залишається "совка". Для того, щоб голосувати за Партію регіонів в столиці, треба бути безвідповідальним експериментатором або ненавидіти Київ та киян", - зазначив він.

За словами політолога, залишається відкритим питання про те, навіщо Попову, будучи адміністратором із широким колом повноважень, ставати міським головою, у якого вони вужчі.

"Маючи управлінські якості, Попов є цілком конкурентноздатним на виборах. Але в нас часто особистісний позитив нівелюється причетністю до певної політичної сили. У Партії регіонів вміють подавляти особистісне его або знаходять такі способи його задоволення, які не шкодять партійним інтересам. Він є одним із командних гравців. Тому всі свої "хотєлки та бажалки" підпорядкував партійному інтересу", - зауважив Цибулько.

Коментуючи заяву Попова про недоцільність проведення виборів мера під час Євро-2012, бо він займається питаннями підготовки чемпіонату, експерт наголосив: "Бізнесові національні ідеї не обов'язково раціональні політично. Це інша психологія. Як раз Партія регіонів має позитивний бізнесовий досвід, який виявляється ніяким в політичному сенсі"

Зараз ви читаєте новину «Щоб голосувати за "регіоналів" у столиці, треба ненавидіти киян - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути