неділя, 03 жовтня 2021 13:19

"Слуги" обговорять кандидатуру на посаду голови ВР

"Слуги" обговорять кандидатуру на посаду голови ВР
Фракція "Слуга народу" обговорюватиме кандидатуру на посаду спікера Верховної Ради. Фото: unian.ua

Депутатська фракція "Слуга народу" проведе засідання для обговорення питання про кандидата на посаду голови Верховної Ради.

Щодо кандидатів, який зараз обговорюють в кулуарах – остаточного рішення немає. Про це під час брифінгу 3 жовтня в Трускавці Львівської області за підсумками зустрічі з членами парламентської фракції "Слуга народу" повідомив президент Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: Діма допустився великої помилки

"Щодо питання про першого віце-спікера Руслана Стефанчука - обов'язково буде фракція, яка обговорюватиме, хто може бути тим чи іншим кандидатом на місце спікера. У такому форматі у нас завжди все відбувається: якщо 70 голосів за ту чи іншу кандидатуру, закон, рішення, ми домовлялися, що все підтримуємо", - сказав Зеленський.

Коментуючи інформацію про те, що голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко може обійняти посаду віце-спікера парламенту, президент зазначив, що вперше про це чує.

Депутатська фракція "Слуга народу" зібрала 150 необхідних підписів за ініціювання відкликання Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради. Збір підписів проходив на виїзному засіданні фракції 2 жовтня в Трускавці.

Процедура відкликання запланована на понеділок, 4 жовтня.

Депутатська фракція "Слуга народу" розглядає Руслана Стефанчука єдиним кандидатом на посаду спікера парламенту у разі відставки Разумкова, за даними джерел.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" обговорять кандидатуру на посаду голови ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути