Ексклюзиви
неділя, 08 листопада 2020 14:35

"Слуги народу" не отримали достатньої кількості голосів, щоб мати своє представництво у Львівській міськраді

"Слуги народу" не отримали достатньої кількості голосів, щоб мати своє представництво у Львівській міськраді
"Зелену" владу застерегли від спроби скасувати результати виборів до міськради Львова. Фото: eurosolidarity.org

З моменту оголошення результатів виборів до Львівської міської ради влада Зеленського ніяк не може змиритись з поразкою "Слуг народу", які не отримали мандатів у Львівській міській раді.

Про йдеться в заяві Львівської організації партії "Європейська Солідарність".

"Черговий крок, яким намагаються змінити волевиявлення львів'ян – спроба оскаржити вибори в суді. Зокрема, у Львівський окружний адміністративний суд було подано позов із вимогою скасувати рішення Львівської територіальної виборчої комісії про встановлення результатів виборів до Львівської міської ради та зобов'язати комісію провести перерахунок голосів. Судове засідання відбудеться 8 листопада в неділю", - сказано в заяві.

Відзначається, що "Слуги народу" на цих виборах не отримали достатньої кількості голосів, щоб мати своє представництво у Львівській міській раді.

"Львів'яни дали чітку і однозначну оцінку діяльності "зеленої" влади. Тому спроби оскаржити вибори в суді ми розцінюємо як свідому політку влади по дестабілізації ситуації в місті та помсту львів'янам за їхню позицію", - йдеться в заяві.

Партія "Європейська Солідарність" застерігає "зелену" владу від спроби скасувати результати виборів до міськради Львова.

"Ми готові до відстоювання позиції львів'ян у судах і захисту волевиявлення мешканців міста. Часи фальсифікацій та судового блокування результатів виборів давно минули і ми не дозволимо їх повернути жодній владі.

Наполегливо закликаємо владу поважати вибір львів'ян і не провокувати напругу та протистояння", - зазначається в заяві.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги народу" не отримали достатньої кількості голосів, щоб мати своє представництво у Львівській міськраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути