понеділок, 12 липня 2021 13:40

"Слуги" Арахамія та Корнієнко нахвалюють китайських комуністів: відео

"Слуги" Арахамія та Корнієнко нахвалюють китайських комуністів: відео
Корнієнко вважає, що Китай продемонстрував, "як за короткий термін побороти бідність і гарантувати усім громадянам достатньо високий рівень соціальних гарантій". Фото: Reuters

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія та його заступник Олександр Корнієнко підготували відеопривітання з нагоди 100-річчя Комуністичної партії Китаю.

Арахамія виступив російською мовою, повідомляє видання "Букви" з посиланням на китайський канал CCTV.

"Китайський приклад є унікальним насамперед завдяки, звісно, Комуністичній партії, книжки якої читаю. Посол Китаю подарував мені зібрання творів голови партії. Я читаю та захоплююся горизонтом планування. Що є унікальним для світу – це горизонт планування", – заявив Арахамія.

Корнієнко підготував виступ українською. Китай продемонстрував, "як за короткий термін побороти бідність і гарантувати всім громадянам доволі високий рівень соціальних гарантій", вважає політик.

"Ті темпи економічного зростання, які демонструє КНР під керівництвом Комуністичної партії та її очільників, дають приклад усьому світу, як треба вибудовувати гармонійні стосунки з партнерами", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гра в багатовекторність": які наслідки для України може мати китайський скандал "слуг"

Кабінет міністрів приховував угоду з Китаєм, у якій ідеться про пільгові кредити від уряду КНР для інфраструктурних проєктів.

Китайська агенція новин "Сіньхуа" опублікувала заяву Арахамії, що партія "СН" хоче перейняти досвід Комуністичної партії Китаю в управлінні економікою.

У червні американське агентство Associated Press повідомило, що Китай тиснув на Україну, щоб та відмовилася від підтримки заклику до пильнішого контролю за правами людини в західному китайському регіоні Синьцзян. Китай нібито погрожував затримати постачання 500 тис. доз вакцини проти коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" Арахамія та Корнієнко нахвалюють китайських комуністів: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути