середа, 13 травня 2020 09:34

"Слуга" Тищенко каже, що Банкова набрехала про "жорстку розмову" Зеленського

"Слуга" Тищенко каже, що Банкова набрехала про "жорстку розмову" Зеленського
Тищенко каже, що Зеленський не говорив з ним про "Велюр", який працює під час карантину

Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко заявляє, що не мав "жорсткої розмови" з президентом Володимиром Зеленським після скандалу із його рестораном "Велюр".

На запитання, чи справді Зеленський говорив із ним про опубліковану журналістами інформацію щодо роботи "Велюру" під час карантину, Тищенко сказав: "З президентом? Про "Велюр"? Ви жартуєте зараз?", пише "Українська правда".

"У мене з президентом дуже професійні взаємини. Є чіткі повноваження, в рамках яких я перебуваю в комунікації з Володимиром Олександровичем.

В цьому випадку мої всі розмови пов'язані безпосередньо зі штабом міста Києва, безпосередньо з отриманим фідбеком про те, що добре робиться для Києва, що погано робиться для Києва, чи розуміють кияни ту роботу, яка робиться для Києва. Тобто ось так", – сказав Тищенко.

Раніше заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу олігарха Ріната Ахметова заявляв, що президент мав жорстку розмову з Тищенком, ресторан якого працював для відвідувачів під час карантинних обмежень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" пересиджував карантин на Кіпрі

Журналісти Bihus.Info повідомляли, що попри карантин у Києві продовжує працювати ресторан "Велюр", який належить нардепу від "Слуги народу" Миколі Тищенку.

Серед гостей ресторану: нардеп Антон Яценко, бізнес-партнер олігарха Ігоря Коломойського Павло Куфтирєв, нардеп від "Слуги народу" та колишній сценарист "Кварталу 95" Олександр Кабанов, менеджер ахметівського "Метінвесту" Віталій Кисіль, перший заступник керівника Офісу президента та експродюсер "Кварталу 95" Сергій Трофімов.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" Тищенко каже, що Банкова набрехала про "жорстку розмову" Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути