неділя, 25 вересня 2022 14:01

Спецтема: Війна Росії проти України

"Скринька Пандори" – Подоляк відреагував на ядерні погрози РФ

"Скринька Пандори" – Подоляк відреагував на ядерні погрози РФ
Представник ОП Михайло Пололяк закликав світ відреагувати на ядерні погрози Росії. Фото: ОП

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк висловився щодо ядерних погроз, які собі дозволяє Росія.

Він вважає, що це стосується не лише України, але й усього світу. Тому світ має припинити це, закривши "скриньку Пандори". Про це Подоляк написав у Twitter 25 вересня.

Він наголосив, що завуальовані погрози ядерною зброєю з трибуни Організації Об'єднаних Націй від члена Радбезу ООН – насмішка над глобальними інституціями, якої годі й уявити.

"Ядерні погрози Росії – це проблема не України, а всього світу. Члени Ядерного клубу мають окреслити Росії наслідки. "Скринька Пандори" має бути закритою", – наголосив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба відреагував на ядерні погрози Росії

Раніше він казав, що Захід має реагувати на погрози Кремля не лише гучними заявами, а й відповідними до міжнародних протоколів діями. Однак світ досі вважає Росію потужною державою і намагається поводитися з нею дуже обережно, передає "24 канал".

Згідно з відповідними протоколами, міжнародна спільнота вже мала б підняти в повітря певну кількість літаків, які відстежували б все, що відбувається з ядерними об'єктами в Росії.

Також країні-агресорці повинні відправити ноту. У ній має йтися, що як тільки Росія готуватиметься використати щось із "ядерки" для удару по Україні, то буде завдано симетричних ударів їй у відповідь.

21 вересня президент Росії Володимир Путін вчергове пригрозив Заходу застосуванням ядерної зброї. Стверджував, що його слова – "це не блеф".

17 вересня американський президент Джо Байден застеріг Путіна від ескалації війни в Україні. Байден заявив про серйозні наслідки для диктатора і його режиму у разі застосування Росією ядерної зброї.

У Путіна відреагували на попередження Байдена щодо ядерної зброї – порадили "читати доктрину".

Зараз ви читаєте новину «"Скринька Пандори" – Подоляк відреагував на ядерні погрози РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути