понеділок, 11 лютого 2013 16:50

"Скоро Янукович призначатиме народних обранців у своєму кабінеті" - опозиціонер

"Скоро Янукович призначатиме народних обранців у своєму кабінеті" - опозиціонер
За словами Даценка, це рішення ВАСУ створює правовий хаос. Фото: narodua.com

Черкаський опозиціонер Леонід Даценко обурений рішенням Вищого адміністративного суду України, який скасував депутатські повноваження Павла Балоги та Олександра Домбровського.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Відразу після виборів у визначений законом термін ми з переможцем виборів у 194 окрузі Миколою Булатецьким оскаржували рішення Центральної виборчої комісії, яка казала, що неможливо встановити результати виборів на наших округах. Той же суд, керуючись верховенством права, нам відмовив. А тепер, коли минули всі відведені законом терміни, суд раптом прозрів, і скасував реєстрацію депутатів, що прийняли присягу", - дивується опозиціонер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головатий закликає опозицію блокувати парламент, поки не покарають суддів ВАСУ

За його словами, це рішення створює правовий хаос.

"На найближчому засіданні може виявитися, що у Верховній Раді тільки 442 депутати. Між тим, у Конституції чітко написано, що Верховна Рада складається з 450 депутатів. Скоро Янукович призначатиме народних обранців у своєму кабінеті. Думаю, що на певному етапі або просто на етапі це рішення ще гикнеться декому з "регіоналів", - переконаний Даценко.

Нагадаємо, що Даценко виграв вибори у 197 Канівському окрузі на Черкащині. Однак окружна виборча комісія сфальшувала 18 протоколів і визнала переможцем олігарха Богдана Губського. ЦВК ухвалив рішення про неможливість встановлення переможця на цьому окрузі.

Зараз ви читаєте новину «"Скоро Янукович призначатиме народних обранців у своєму кабінеті" - опозиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути