середа, 11 серпня 2021 14:35

Скільки українці заплатять за університет Зеленського

Скільки українці заплатять за університет Зеленського
На проєктні та будівельно-монтажні роботи для "Президентського університету" у 2021 року витратять 70 млн грн. Фото: prk.city

Кабінет міністрів затвердив суму в 70 млн грн на будівництво Президентського університету, який анонсував глава держави Володимир Зеленський. Таку заяву зробили під час засідання уряду, пише "РБК-Україна".

На проєктні та будівельно-монтажні роботи для Президентського університету 2021 року витратять 70 млн грн. Відповідне розпорядження затвердив уряд.

Кабінет міністрів раніше схвалив реалізацію проєкту Президентського університету. Концепція передбачає застосування методики навчання за принципом "30% теорії та 70% практики".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нагадує СРСР: політолог оцінив "Велике будівництво" президента Зеленського

Володимир Зеленський заявив, що в Президентському університеті займатимуться підготовкою "людей майбутнього". Навчатимуть фахівців за напрямами: інформаційна та кібербезпека, штучний інтелект, нанотехнології, аерокосмічні та біотехнології. За словами Зеленського, студенти навчатимуться безкоштовно, а потім обійматимуть державні посади.

Заклад планують розташувати на території національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ) у Києві. Будівництво планують завершити за три роки.

Зараз ви читаєте новину «Скільки українці заплатять за університет Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути