пʼятниця, 23 серпня 2013 16:53

Скандальний "феменець" напав на політолога

Скандальний "феменець" напав на політолога
Євген Довлатов. Фото: www.segodnya.ua

Учора в Маріїнському парку на керівника Інституту політичних, соціологічних і маркетингових досліджень Володимира Бондаренка напав скандальний учасник жіночого руху Femen Євген Довлатов.

Про це політолог розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"Разом з письменником і художником Валерієм Орлом ми проводили читацьку конференцію, - каже Бондаренко. - Він презентував свою книгу про мене "Прозріння та курйози українського Нострадамуса". Довлатов вискочив десь збоку, обсипав нас білим порошком (пізніше виявилося, що це борошно — прим. ред.). Був лише у стрінгах і з хрестом на спині. Сказав, що це помста за організацію Femen, яку образили в книзі. Погрожував знищити письменника".

На сторінці Довлатова в Фейсбуці вказано, що він мешканець Москви, випускник Київського інституту культури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: FEMEN знову побили: цього разу в Одесі

"Раніше я обурювався у Фейсбуці тим , що у цьому жіночому русі з'явився молодик у стрінгах зі стразами, - продовжує політолог. - Він дозволяє собі одягати церковну рясу і вимазуватися кров'ю та витворяє інші неподобства. Брав участь в акціях на підтримку геїв, в політичних протестах типу "Янукович — х**" тощо. Я передбачаю поступовий кінець цього маргінального руху і засуджую такі акції як спилювання православного хреста, образи керівників держав тощо. Люди вже побачили, що діяльність "феменок" носить маргінальний характер, тому відвертаються від них. Вони просто вироджуються, стали такі злі, що аж противно".

За словами потерпілого, працівники міліції, що були поряд, на витівку Довлатова не реагували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фемен" голими грудьми подякували "Анонімусам" за хакерську атаку на СБУ

"Він сипонув мені в очі, я не міг піймати нападника, бо без окулярів погано бачу. Як колишній боксер, розібрався б з ним по-чоловічому. Поки ми з Орлом оговталися, "феменець" так само хутко дременув, як і з'явився. У Маріїнському парку було чимало працівників міліції, але вони відверталися, коли творилося це безчинство. Мені довелося йти до лікаря, промивати очі. Ми будемо подавати заяву до міліції", - підсумовує Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний "феменець" напав на політолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути