четвер, 04 липня 2019 22:19

Скандал в Одесі - кандидат від партії "Слуга Народу" Руслан Плохий має громадянство Болгарії

Скандал в Одесі - кандидат від партії "Слуга Народу" Руслан Плохий має громадянство Болгарії
Кандидат від "Слуги Народу" Руслан Плохий має подвійне громадянство. Фото: Veter.news

Кандидат по 142 округу від партії "Слуга народу" Руслан Плохий має подвійне громадянство, така інформація з'явилася в одеських ЗМІ

Висунутий кандидатом в нардепи від партії "Слуга народу" по 142 виборчому округу Руслан Плохий приховав від однопартійців і громадськості факт, що 19 березня 2013 року його присягнув захищати інтереси Республіки Болгарія. А також той факт, що є генеральним директором в компанії батька ТОВ "Жілстройсервіс-2" працює в вищеназваному сусідній державі.

Цю інформацію легко перевірити на офіційному сайті торгового реєстру і реєстру некомерційних юридичних осіб Агентства з питань реєстрації Міністерства юстиції Республіки Болгарія, а також на сайті Міністерства внутрішніх справ Республіки.

У відкритих реєстрах Міністерства юстиції Республіки Болгарія зазначено, що їх громадянин Руслан Плохий в лютому 2015 року зареєстрував компанію "Ініціатива груп", яка продавала тваринницьку і землеробську продукцію в цій же Республіці. А через рік Плохий вже розширив сферу діяльності нової, але успішної фірми до продажів софту, торгового обладнання, роздрібної та оптової торгівлі продуктами харчування, а також зайнявся логістикою, зовнішньою торгівлею і торговим посередництвом.

У 2015 році офіс компанії знаходився в Софії за адресою: вул. Хан Аспарух, буд.1., але в 2016 році після розширення бізнесу "Ініціатива груп" переїхала в більш просторе приміщення в недавно побудований, елітний район Софії за адресою: вул. Проф. Христо Данов, №11, вх.Е, офіс 6 з закритими місцями для паркування.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Руслан Плохий, син Ігоря Плохого, балотується по 142 округу від партії "Слуга Народу".

Зараз ви читаєте новину «Скандал в Одесі - кандидат від партії "Слуга Народу" Руслан Плохий має громадянство Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути