понеділок, 18 березня 2013 21:28

Ситуація з Катеринчуком нагадує історію про "троянського коня" - політолог

Ситуація з Катеринчуком нагадує історію про "троянського коня" - політолог
Віталій Бала Фото: gazetavv.com

Народний депутат Микола Катеринчук не має шансів перемогти на виборах мера Києва. Таку думку сьогодні на прес-конференції висловив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

"Останні соціологічні дослідження показують, Катеринчук не має шансів на перемогу у місті Києві. В цій ситуації технологічно він ніби робить правильно – виступає, сподівається, умовно кажучи, що Кличко не піде на виборчу кампанію у місті Києві, тоді він зможе так чи інакше претендувати від Об'єднаної опозиції. Більше того, звернувся до Об'єднаної опозиції з вимогою виключити з фракції "Батьківщина", щоб інші політичні сили могли його підтримати – і "УДАР", і "Свобода" У будь-якому випадку це все може нагадувати такого політичного "троянського коня", - сказав він.

Експерт зазначив, що історія Європейської партії залишає політичні сліди, які не додають плюсів Катеринчуку.

"Мені видається, що певна історія у місті Києві і Європейської партії, і авторитет Катеринчука, вона не є тою, яка б дозволила ще раз отримати кредит від громадян України та політичних сил. Тобто політика завжди залишає за собою сліди. І ті депутати, які перейшли у свій час до більшості Черновецького, які були з Європейської партії - безумовно це є тим гачком, за який будуть постійно смикати кандидата Миколу Катеринчука. І це ні в якому разі не добавить йому плюсів", - додав Бала.

 

Зараз ви читаєте новину «Ситуація з Катеринчуком нагадує історію про "троянського коня" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути