понеділок, 10 травня 2010 18:12

Ситуація в країні є загрозливою для її суверенітету — Левко Лук"яненко

Ситуація в країні є загрозливою для її суверенітету — Левко Лук"яненко

Представники позапарламентських та парламентських політичних сил створили Комітет захисту України. Установчий акт підписали у понеділок у будинку Спілки письменників в Києві.

Екс-депутат, громадський діяч, радянський дисидент і політичний в'язень Левко Лук"яненко у числі перших підписав звернення Комітету до громадян. На його думку, Комітет має організувати всеукраїнський рух опору, який захищатиме державний суверенітет. Таку думку висловив gazeta.ua:

"Слід припинити антиукраїнську гуманітарну політику, протидіяти встановленню контролю Росії над українськими стратегічними підприємствами і галузями, які наповнюють український бюджет. Треба зберегти євроатлантичну спрямованість країни.

Ми збираємося розгорнути широку співпрацю з депутатами всіх рівнів, аби здобути їх підтримку. Будемо привертати увагу громадськості до ситуації. Вона зараз є загрозливою для суверенітету України. Якщо ми побачимо порушення українського законодавства, підемо до суду. Новостворений комітет діятиме лише в правовому полі".

Зараз ви читаєте новину «Ситуація в країні є загрозливою для її суверенітету — Левко Лук"яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути