пʼятниця, 21 вересня 2018 19:48

Ситника і Холодницького "розводять" на ефірах

Ситника і Холодницького "розводять" на ефірах
Між Холодницьким і Ситником певний час триває конфлікт. Фото: УНІАН

Антикорупційний прокурор Назар Хололодницький та директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник просять не зводити їх на телеефірах.

Про це сказала ведуча ток-шоу "Право на владу", на яке були запрошені обидва керівники відомств.

"У нас уже за лаштунками керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Давайте будемо відпускати Артема Ситника", - сказала Наталія Мосейчук.

"Ми зробили все можливе, щоб вони не зустрілися. Це була умова появи одного і другого, скажу вам, як є. Обидвоє [таку умову поставили]", - відповіла вона на репліку гостей студії, що "даремно" антикорупціонерів розвели.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситник пообіцяв адекватну реакцію на атаку з боку САП

19 вересня стало відомо, що Управління держохорони знайшло кабель для прослуховування, який проклали до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. За словами керівника САП Назара Холодницького, за цим може стояти НАБУ.

Він заявив, що його водія побив спецназ Національного антикорупційного бюро. Конфліктна ситуація виникла на подвір'ї прокуратури.

У свою чергу, керівник Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заперечує встановлення "жучків" у приміщеннях САП.

Криза у взаєминах між САП і НАБУ загострилася в березні 2018 року. Тоді НАБУ і Генпрокуратура звинуватили очільника САП у дисциплінарних правопорушеннях після того, як оприлюднили записи, зроблені на "жучок" у його робочому кабінеті.

Зараз ви читаєте новину «Ситника і Холодницького "розводять" на ефірах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути