середа, 25 вересня 2013 00:05

"Сім'я вже поклала око на бізнес Ахмєтова" - Яворівський

"Сім'я вже поклала око на бізнес Ахмєтова" - Яворівський

- У них є невеличка групка людей, які проти Євроінтеграції. Але недаремно Янукович всіх збирав. Був наказ – проголосувати за Євроінтеграцію. Навіть "прарускій" Шуфрич проголосував. Про це 24 вересня на прес-конференції у Вінниці розповів нардеп Володимир Яворівський.

"Якщо Янукович програє, всі вони розбіжаться, як зграя пацюків. Тому до виборів будуть триматися командою. Хоча вже зараз у них намітився розкол. Такий собі внутрішній землетрус. Сім'я вже поклала око на бізнес Ахмєтова. Ще нічого не забирають, але дещо їм приглянулось. Рано чи пізно почнуть забирати. Саша Янукович за рейтингом багатства вже на другому місці після Ахмєтова. Так розгулявся! От тобі й український стоматолог. Якось я був у Хмільнику, похвалив, що новий санаторій будують. А мені: "Хіба ж це ми? Це Саша Янукович розгорнувся. Спочатку дивним чином попереднє приміщення згоріло". Так що олігархи теж не у захваті від цієї влади", - зазначив він.

Перемогу Ангели Меркель Яворівський назвав проривом України на Захід. "Тому що Ангела Меркель дуже переймається всім, що робиться на Україні. Я впевнений, що нас вона підтримає. І доб'ється звільнення Тимошенко. А Путін, навпаки, ще краще Януковича робить нас націоналістами. Хоче арканом нас затягнути в Митний Союз, а ми не даємось", - наголосив нардеп.

Щоб українці знайшли свою нішу у Євросоюзі без розвинутої економіки, радить звернути увагу на культуру. "Звісно, зараз у нас культура на останньому місці, бо в нас некультурна влада. Але у нації має спрацювати внутрішній культурний егоїзм. Бо ми цікаві Європі тільки своїм обличчям, національною свідомістю, традиціями", - запевнив Яворівський.

Нагадав також, що Україна ніколи не позичала у Росії грошей, але щороку з бюджету виплачують мільйони на цей борг. "А боржником є приватні фірми ще Павла Лазаренка. Їх борг списали на державу до 2007 року. Але на дворі вже 2013-й, а цього року з бюджету виділено 99 мільйонів гривень на погашення цього боргу. Значить, комусь в карман пішли", - стверджував він.

Зараз ви читаєте новину «"Сім'я вже поклала око на бізнес Ахмєтова" - Яворівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути