Ексклюзиви
субота, 15 вересня 2007 10:23

Симоненко розкрив секрет партії КПУ (о)

Лідер Комуністичної партії України ПетроСимоненко вважає Комуністичну партію України (об`єднану) "партією-паразитом", яка бере участь у дострокових виборах до Верховної Ради з однією метою – відібрати голоси у комуністів. Про це Симоненко заявив сьогодні на прес-конференції в Сімферополі (Крим).

За його словами, КПУ(о) – це бренд, сформований Віктором Пінчуком у 2002 році, "коли він, як зять Президента (тодішнього Президента Леоніда Кучми) організував ще й антикомуністичну кампанію для того, щоб у комуністів забрати голоси, які ми маємо". "Тому й було створено цю структуру (КПУ(о) ). Її (діяльності) немає, вона постійно перебуває в стані, покритим пилом, і як тільки починається виборча кампанія – її витягують й заносять до Центральної виборчої комісії для реєстрації й потім, природно, для включення в бюлетень ", - заявив Симоненко.

За його словами, "по всій Україні" в КПУ(о) "структур немає, ніяких людей (членів партії) абсолютно немає". Так, зазначив Симоненко, посилаючись на дані кримського Мін"юсту, в Криму КПУ(о) припинила свою статутну діяльність із березня 2006 року. "Її (КПУ(о)) немає в Криму, немає в Україні, - підкреслив лідер КПУ. - Її оплачував і фінансував – тоді Пінчук, сьогодні її фінансує БЮТ. Це технологія - через партію-паразита відбирати голоси у нас, у комуністів", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко розкрив секрет партії КПУ (о)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути